torstai 21. helmikuuta 2013

Synttärilahja

Pakko tulla pikaisesti kertomaan kuinka loistava eilinen Taken by Treesin keikka oli! Siis ihan mahtava! Paikka oli sopivan pieni ja intiimi pääosin rauhallisen musiikin nautiskeluun eikä liian täynnä. Paikan nimi on Point Ephémère ja se sijaitsee ah niin trendikkään Canal Saint Martinin rannalla, kymmenennessä kaupunginosassa. Liput sain siis syntymäpäivälahjaksi, kiitos vielä tytöille lahjasta ja hyvästä keikkaseurasta!
Keikkapaikka ulkoa

Kuten jo mainitsinkin, Canal Saint Martinin ympäristö on yksi Pariisin trendikkäistä hipsterialueista. Ei siis sinänsä mikään yllätys, että kaikki Pariisin hipsterit olivat päättäneet saapua paikalle, vaikka yleisesti heitä näkee katukuvassa melko vähän. Onneksi kukaan ei ymmärtänyt suomeksi kerrottuja hipsterivitsejä.. Eräältä vanhemmalta taidehipsteriltä saimme tosin tuimia katseita ja loppujen lopuksi hän jopa käski meitä olemaan hiljaa. Näköjään täällä keikkaelämyksestä kuuluu nauttia hiiren hiljaa ja muita häiritsemättä, tanssiminenkin on korkeintaan pientä hytkymistä.

 Oon aina halunnu tehä hipster cat -memen, kiitos innoituksesta rouva taidehipsteri!
Päätin myös hieman lahjoa itse itseäni ja tänään koulun jälkeen vierailin Aiglen liikkeessä. Olin jo aiemmin iskenyt silmäni erääseen hurmaavaan takkiin, enkä saanut sitä mielestäni. Hinta pakotti kuitenkin miettimään ostoa useampaan kertaan. Sain synttärilahjaksi vähän rahaa ja niinpä päätin sijoittaa kunnon kevättakkiin.


Koska kuvausolosuhteet täällä pienessä kämpässä ovat haasteelliset, en jaksa nyt kuvata takkia, kiinnostuneet voivat kurkata Aiglen verkkokaupasta miltä se näyttää :) Omat aiemmat mielikuvani Aiglesta liittyvät lähinnä ratsastusvarusteisiin, muistan selvästi että mulla oli pienenä heppatyttönä ainakin Aiglen kumiset ratsastussaappaat. Täällä Aiglea näkyy katukuvassa aika paljon.

Nyt pitää viimeistellä pakkaaminen, huomenna aamusta lähdetään reissuun! Au revoir et bon week-end!

5 kommenttia:

 1. Siis toi takki täydellinen! Elvinellä ja Fjällrävenillä tietty kans hyvät parkat mut toi olis perfect :) Ja Aiglen chelsea bootseista puhumattakaan...Kivaa reissua Eltsu!

  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustaki ;) Chelsea bootsit piti ihan googlettaa ja haha noihan oli kova juttu heppatyttöjen keskuudessa joskus :D mutta voisin kyllä kuvitella noi muuallekin ku tallille..

   Poista
 2. Jos oon oikein ymmärtänyt, niin Aiglen kumiset ratsastussaappaat on paikallinen muoti-ilmiö ja niitä pidetään ihan farkkujen kanssa ja vaikkei sataisikaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saman oon huomannut! Kyllähän se aika hassulta näyttää kun itsellä ne liittyy niin vahvasti nimenomaan tallilla vietettyyn aikaan :D

   Poista
 3. Laitahan kuvia, jos bongaat oikein oikein "hienoja" asuyhdistelmiä, niin voidaan nauraa yhdessa :-)

  VastaaPoista