tiistai 22. tammikuuta 2013

J'ai fait du shopping!

Hei taas, tässä lupaamani esittely alelöydöistä! Alet alkoivat täällä vasta 9.1. ja jatkuvat helmikuun puolelle. Yllätyin siitä, kuinka paljon aleista löytyi keväisiä vaatteita ja kenkiä, olin melko varma että alerekeissä roikkuvat vain paksut villapaidat ja toppatakit. Mutta kuten saaliista voi päätellä, olin väärässä.


Mukaan tarttui Mangolta rento bleiseri, keltavihreä (kuvassa bleiserin alla ja väri vähän vääristynyt) ja mustavalkoinen t-paita sekä sähkönsininen silkkipaita. Silkkipaita oli ehdottomasti paras löytö! Mintunvihreä huitula on C&A:sta, joka oli muutoin mielestäni täynnä melkoista mummokamaa, olin jo kävelemässä ulos kun bongasin tuon!


Housut tulivat tarpeeseen, sillä niitä ei kovin montaa kappaletta matkalaukussani ollut. Farkut ja vihreät pöksyt löysin Zaralta, hameen puolestaan NafNafilta.


Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä täydelliset mustat ballerinat Aldosta. Nahkaa, hyvä istuvuus, yksinkertaiset mutta sievät koristeet - j'aime <3 Ja hinta neljänkympin paikkeilla, ei paha!

6 kommenttia:

  1. ElinanMuotiblogi.blogspot.com

    T. Teuvo Bergman

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jia poi! harmi kun hovikuvaajani ei oo täällä ottamassa päivän asu -kuvia ;(

      Poista
  2. yli ihanat kenkunat eppula <3 mä oon varautunu ottaa kaks matkalaukkuu, mut nyt ku oon pakkaillu niin näyttää siltä ettei riitä :D jotain pitää vissiin karsia ja luottaa siihen, että sieltä löytyy sitte...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö oo hienot avokkaat ;) Mulla oli kans kaks, mutta silti vaikka mitä piti karsia.. onpahan ainaki hyvä syy shoppailla! :D Varsinki kenkien kanssa oli kyllä niin tuskaa päättää mitä ottaa, voisin veikata että sulla voi olla sama ongelma? :D

      Poista
  3. Vau, oletpa tehnyt löytöjä. Mä tuppaan löytämään aleista vaan normaalihintaisia tuotteita. :P Tällä kertaa jätin muutenkin aleostelut yhteen Zalando-pyörähdykseen, sekin paketti on vielä tosin noutamatta. :)

    Sinulle olisi blogissani pieni tunnustus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin kyllä näin hyviä löytöjä tekee :) Ja kiitos tunnustuksesta!

      Poista