lauantai 16. maaliskuuta 2013

Viikko Aten kanssa

Yritä kirjoittaa kuulostamatta ällösöpöltä, yritä kirjoittaa kuulostamatta ällösöpöltä...

Viime viikolla sain kylään ensimmäisen (ja ehkä odotetuimman) vieraan Suomesta kun petit ami (nauran aina tuolle, miksi poikaystävä on pieni ystävä?) Atte saapui Pariisiin!

Viikon aikana ehdittiin kiertää kaikki perinteiset turistinähtävyydet, käydä katsomassa Salvador Dali -näyttely Pompidoussa, syödä hyvin ja ihan vaan nautiskella toistemme seurasta ilman sen kummempaa aikataulua tai stressiä. Ja ainiin, ehkä ällösöpöintä ikinä, käydä kiinnittämässä lukkosiltaan rakkauslukot, haha :D Pääni on ehkä pehmennyt täällä romantiikan pääkaupungissa..

Viikon ehdoton kohokohta oli perjantai-ilta, jolloin kävimme Moulin Rougessa - Atte oli ostanut synttäriyllärinä liput esitykseen! Vaikka odotukset oli korkealla, show ylitti ne kyllä ihan totaalisesti, enkä oikein vieläkään löydä sanoja kuvailemaan sitä. Valitettavasti itse esityksestä ei saanut ottaa kuvia, mutta tunnelmaa voi käydä aistimassa Moulin Rougen nettisivuilla. Tästä videosta saa myös vähän käsitystä millainen esitys on kyseessä, vaikka voin kertoa että paikan päällä ja varsinkin eturivistä koettuna todellisuus on jotain vielä upeampaa!


Melkoista eye candya siis! Upeita asuja, taitavia tanssijoita, laulua, huumoria - ja erotiikkaa, mutta ei mitenkään roisilla tavalla vaan tyylikkäästi. Lapsia en kyllä silti tuonne veisi, kuten eräs venäläisperhe oli päättänyt tehdä.. Videolla ei näy ollenkaan ns. välinumeroita, jotka oli myös tosi hyviä. Mukana oli akrobaattipariskunta, vatsastapuhuja ja mieskolmikko, jonka esityksessä yhdistyi näytteleminen, akrobatia/kehonhallinta ja huumori. Sen sijaan videolla vilahtaa käärmeallas, joka nousi lattiasta kesken esityksen tuohon lavan paikalle, huh! Oltiin tosiaan ihan eturivissä, onneksi en ole ihan käärmekammoinen vaikka ne vähän ällöjä onkin.

Voin suositella Moulin Rougea. Vaikka liput on aika tyyriit niin ainakin omasta mielestäni joka euron arvoiset! Varmasti sellaisia kokemuksia mitä ei montaa kertaa elämässä tule koettua.

Me ja Mylly

Kuvia en ottanut itse koko viikolla oikeastaan ollenkaan, enkä muistanut siirtää niitä Aten kamerasta omalle koneelle ennen lähtöä.. Joko palaan tähän viikkoon kuvien kanssa vielä toisessa postauksessa tai linkitän teidät Aten kuvablogiin kunhan sinne postausta ilmestyy ;)

Tänään on vuorossa St. Patrick's Day bileet irlantilaisten houstaamana, jee! Takatalvikin alkaa pikkuhiljaa väistyä, onneksi!

2 kommenttia:

  1. Suositteletko Dali-näyttelyä? Se on ollut suunnitelmissa, mutta aina kun olen kohdalle osunut, jono on ollut nälkävuoden pituinen. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Minusta se oli hyvä ja monipuolinen läpileikkaus Dalin urasta, paljon töitä ja tarinoita joista en ennen tiennyt :) Mekin jouduttiin jonottamaan suunnilleen 45 min, mutta kun tultiin ulos kasin aikoihin ei jonoa enää ollut vaikka näyttely on auki 11 saakka, suosittelen siis myöhäisvierailua :D

      Poista