sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kampaamo kotona, matkasuunnitelmia ja opiskelua

Hei, laitetaanpa välillä ilmoille ihan vaan tämmösiä normaaleja arkikuulumisia :)

Olen jo pitkään ollut kampaajan tarpeessa, sillä tasapitkä polkka alkoi olla jo vähän ylikasvanut ja kauhean raskaan tuntuinen. Ajatus pariisilaiseen kampaamoon menemisestä ei varsinaisesti houkutellut kaikkien ei-niin-hyvien asiakaspalvelukokemusten jälkeen. Osasyynä on myös kielimuuri..

Onneksi vaihtarien joukosta löytyy ihan oikea kampaaja ja perjantaille oltiinkin sovittu tukkatreffit! Kampaamon virkaa toimitti minun kotini ja asiakkaita oli kolme kappaletta. 

Käsittelyvuorossa Miia
Minun päästä lähti tämän verran
Oma pehkoni siis lyheni ja keveni huomattavasti, ihanaa! Täytyy vaan taas totutella laittamaan tätä vähän enemmän, se tasapitkä kun oli ihanan helppoa wash&go -mallia.. Kampaamosession jälkeen laitettiin vielä porukalla ruokaa ja hengailtiin, mukava ilta!

Samalla saatiin tehtyä myös vähän matkasuunnitelmia! Huhtikuun lopussa ajateltiin yhdistää reissut Amsterdamiin ja Lontooseen. Damissa olen käynyt ennen, mutta Lontoossa en, onkin jo korkea aika ;) Muita ehdottomia matkahaaveita tälle keväälle on tehdä ratsastusretki Ranskassa, mieluiten Bordeaux'ssa tai muualla länsirannikolla.. Oi miten ihanaa ois laukata pitkin hiekkarantoja ja pysähtyä välillä viinitilalle maistelemaan viinejä. 

Muuten tämä viikonloppu on pyhitetty opiskelulle, huomenna maanantaina on ensimmäinen tentti ja muutama tehtävä pitää palauttaa ensi viikolla. Eli ei muuta kun takaisin niiden pariin!

2 kommenttia:

 1. Oho, vähän hauskaa! :D lopputuloksesta toivoisin vielä kuvaa ;)
  Tsemppiä tentteihin Ellu <3

  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se lopputulos jossain vaiheessa vilahda kuvissa ;) tai sitte ainaki näät kun tuut tänne!

   Poista