lauantai 15. joulukuuta 2012

Lähtö lähenee!

Varaamasi lento:

DY5804 - 02/01/2013

09:00 Helsinki

10:50 Paris-Orly


Apua, reilu pari viikkoa niin oon jo Pariisissa! Ihan hullua kuinka nopeasti koko syksy hujahti ohi ja kohta se vaihtoaika alkaa. Jännittää, vähän pelottaa, innostuttaa ja kaikkea yhtä aikaa. Tervetuloa mukaan tälle matkalle näin blogin välityksellä!

Viivyn Pariisissa 5 kuukautta. Tämänhetkisen lukujärjestyksen mukaan koulua on ekat kolme kuukautta, tentit huhtikuun alussa ja sen jälkeen mukavasti aikaa nauttia Pariisista, matkustella ehkä vähän ja rentoutua. Luksusta, sillä yleensä tulee mentyä kesätöihin heti kun vaan koulusta ehtii.

Blogia kirjoitan lähinnä omaksi iloksi, ihan jo senkin takia että tähän varmasti mahtavaan kevääseen voisi sitten palata myöhemminkin. Toivottavasti tämä ilahduttaa myös kavereita ja sukulaisia ja muita tuttavia :DPS. Blogin nimi sai innoituksensa tästä biisistä. Iloitaan! 

3 kommenttia:

 1. Toi Orlyn kenttä on sit ihan hirvee persläpi että älä kuole järkytyksestä siellä tai lentokenttäbussissa. Pariisi on way more coolimpi! Sulle tulee niin mahtavaa. -Viri ;)

  VastaaPoista
 2. Heips Elina! Oot jo ihan kohta tulossa melkein naapuriin! Mie tuun varmaan joskus keväällä käymään Pariisissa Ellan tykönä, ja ois ihan parasta nähhä sinuaki siellä! :)

  VastaaPoista
 3. Viri: Joo näin mua on muutkin jo varoitelleet :D ja ylipäätään Pariisin kentät on kuulema kaoottisia ja sekavia, kiva kun oon muutenki ehkä maailman huonoin suunnistaja ja pahin lentokenttätöhöilijä.. :D nimim. kerran hukkasin (tai Finski hukkasi) laukkuni välillä Vaasa-Helsinki

  Elkku: Jeee, pitää kyllä järjestää joku miitti kun kerran ollaan näin lähekkäin! Haluan käydä myös Saksassa, pitää kattoa jos löytyis vaikka joku hyvä viikonloppu esim. yhdessä Berliinissä vietettäväksi! :)

  VastaaPoista