tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ystäviä ja aurinkoa

Tämä lomailija ei ole malttanut istua koneella naputtamassa blogipostauksia, koska olen saanut kestitä mitä mainioimpia vieraita Pariisin kodissani! Ensiksi saapui opiskelukaverini Miina ja viikkoa myöhemmin tornioystäväni Anna ja Sallis. Matkaoppaan virkaa saan toimittaa tänä viikonloppuna vielä vanhemilleni ja vapun aikoihin siskoille, kivaa!

Sunnuntaina oli kesän ensimmäinen päivä, lämmintä yli +20! Auringosta piti tietysti päästä nauttimaan luonnon helmaan eikä paahtua Pariisin kaduilla. Muutaman muun tavoin suuntasimme Bois de Vincennesiin Pariisin itäpuolelle. 

Sallis ja poni


Piknikeväiksi ostimme kuohujuomaa ja hedelmiä. Soutelemaan olisi ollut kiva mennä, hinta vaan oli aika suolainen. Poniratsastus olisi sopinut budjettiin, mutta olimme valitettavasti liian isoja, buu! Puistossa tuli vietettyä aikaa useampi tunti mikä kyllä näkyi illalla palaneissa olkapäissä...

Mitä ranskalaisille bebeille kuuluu sanoa

Hauskaa oli!

Optimaalista seuraa <3
Kiitos tytöille hyvästä seurasta, toivottavasti olitte tyytyväisiä matkaoppaanne palveluun :D Tällainen pikapostaus tällä erää, nyt kahvitreffeille ja nauttimaan kivasta säästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti